Főszervező

Horicsányi Attila

Elérhetőség: termtudtabor@eotvos.elte.hu

Harmadéves fizikushallgató vagyok az ELTE-n. 2015 óta veszek részt a TermTudTábor szervezésében, az idei évtől főszervezőként. Számomra a Tábor az egyik legnagyobb élmény, amit egyetemistaként átéltem. Remélem, a következő Táborban is remekül érzik majd magukat a diákok, miközben hasznos is lesz számukra az itt töltött idő. CV

horicsanyia

Biológia

Bányai Vidor

banyaiv

Filipszki László

Filipszki László vagyok, tanulmányaimat az ELTE-n 2016-ban kezdtem meg biológia–fizika tanári szakon; a biológián belül leginkább az ökológia és a növénytan érdekel. Szeretek olvasni, kerékpározni, túrázni, gyűjtöm a társasjátékokat és állandó önkéntes vagyok a Fővárosi Állatkertben. A TermTudTáborban idén fogok először részt venni, már nagyon várom.

filipszkil

Fülöp Máté

Fülöp Máté vagyok, harmadéves a biológia BSc-n. A biológia széles területén belül leginkább a molekuláris biológia és a biokémia iránt érdeklődöm. Harmadjára veszek részt a Tábor szervezésében, immár a szekciónk egyik vezetőjeként várom, hogy megismerkedhessek az idei táborozókkal. Rendszeresen edzek, sokféle sportágat kipróbáltam már, így a szabadidős programok közül a sportért leszek felelős.

fulopm

Garamszegi Péter

garamszegip

Illés Anett

illesa

Imrefi Ildikó

Elsőéves biológus Msc hallgató vagyok, a tábor szervezésében idén harmadjára veszek részt. A biológián belül sok minden foglalkoztat, leginkább a gombák, de rajtuk kívül még más mikrobák, a növények és a különböző mikroszkópos technikák állnak közel az érdeklődésemhez. Jelenleg gyökérkolonizáló gombák (sötét szeptált endofitonok) növényekre gyakorolt hatásának vizsgálatával foglalkozom.

imrefii

Lajer Panna

lajerp

Szebik Huba

Szebik Huba, harmadéves biológushallgató vagyok. Régóta érdekel a biológia, egyetemi tanulmányaim befejezése után kutatóként szeretnék dolgozni. 2016 tavaszán egy neurobiológiai kutatásba kapcsolódtam be. A IV. Természettudományos Tábor szerevezésében vettem részt először.

szebikh

Tamás Bálint

Tamás Bálint vagyok, elsőéves biológia szakon. Elsősorban a neurobiológiai kutatások érdekelnek, így ezen a területen is szeretnék kutatni a jövőben. Fontos számomra a természetvédelem, ezért az ökológia is közel áll hozzám. Számos táborban részt vettem már, de a szervezői feladatok új kihívásokat jelentenek számomra, melyeket már kíváncsian várok.

tamasb

Zsilák Borbála

zsilakb

Fizika

Janosov Milán

Tanulmányaimat az ELTE Fizika BSc (2010-2013), majd Biofizikus MSc (2013-2016) szakán végeztem kitüntetéses diploma-minősítéssel. Jelenleg a Közép-európai Egyetem (CEU) vagyok PhD hallgató, ahol 'big data' és hálózatkutatási területtel foglalkozom. Alapszakos éveimben optikai bioszenzorok területén végeztem kutatást, míg a mesterképzés alatt a kollektív mozgás területéhez tartozó, valós robotikai rendszeren is alkalmazható csoportos üldözési modell fejlesztésével kezdtem el foglalkozni. A tábor szervezésében az első évtől kezdve részt veszek. CV

janosovm

Kovács Áron

Jelenleg a Cambridge-i Egyetem mesterszakos hallgatója vagyok elméleti fizikából. Korábban az ELTE BSc fizikushallgatója és az Eötvös Collegium bentlakó tagja voltam (2013–2016). A tábor szervezésében idén harmadik alkalommal veszek részt. CV

kovacsa

Major András

majora

Mezősi Máté

mezosim

Plaszkó Noel

Plaszkó Noel vagyok, elsőéves fizika hallgató. Ez az első alkalom, hogy részt veszek a táborban. Jelenleg véges és végtelen ellenálláshálózatok viselkedésével foglalkozom, és ezek segítségével szeretném különféle hálózatok stabilitását vizsgálni. Szabadidőmben szívesen zongorázom és teniszezni tanulok.

plaszkon

Vass Máté

vassm

Földrajz–földtudomány

Bajzáth László

Bajzáth László vagyok, harmadéves földrajz alapszakos hallgató terület- és településfejlesztés szakirányon. Az Eötvös Collegiumnak 2014 óta vagyok tagja. Első alkalommal veszek részt a Tábor szervezésében.

bajzathl

Csolák Dániel

Csolák Dani vagyok, elsőéves földrajz alapszakon. Társadalom- és gazdaságföldrajzi témákkal foglalkozom szívesen, jelenleg leginkább a területi egyenlőtlenségek vizsgálata a legérdekesebb terület számomra. Első alkalommal veszek részt a Tábor szervezésében.

csolakd

Lukács Tamás

Tamás vagyok, harmadéves geofizikus mesterszakos hallgató. Az első tábor óta vagyok szervező és három éven keresztül főszervezőként fogtam össze a tábor dolgait. Alapvetően a geofizikai célú NMR mérések érdekelnek, jelenleg felszíni NMR mérések modellezésével és inverziójával foglalkozom. CV

lukacst

Németi Kornél

Németi Kornél vagyok, elsőéves földtudományi alapszakos hallgató. 2016 óta vagyok a Collegium bejáró tagja. A földtudományon belül leginkább a geofizika területe érdekel. Első alkalommal veszek részt a Tábor szervezésében, korábban kétszer résztvevő is voltam.

nemetik

Stodola Bálint

Sziasztok! Stodola Bálint II. éves földrajz–történelem osztatlan tanárszakos hallgató vagyok. Immáron másodszor veszek részt a tábor szervezésében. A földrajzon belül a társadalomföldrajz érdekel. Várom, hogy minél több leendő geográfust megismerjek!

stodolab

Informatika

Borbényi Áron

borbenyia

Boros Attila

Másodéves alapszakos informatikus hallgató vagyok. 2015 óta vagyok az Eötvös Collegium tagja. A programozás mellett mindig is érdekeltek a természettudományok és az, hogy miként lehet ezeket összhangban alkalmazni új ötletek megvalósításában. Többször segédkeztem a Collegium által szervezett programok legonyolításában és idén először részt veszek a TermTudTábor szervezésében is.

borosa

Fonyó Viktória

fonyov

Leitereg András

leiterega

Luksa Norbert

Másodéves informatikus hallgató vagyok. Korábban főleg csak matematikával foglalkoztam, végül mégis a programozó szakmát választottam. Az Eötvös Collegiumban számos programot szerveztem már, de a TermTudTáborban most veszek részt először.

luksan

Nagy Vendel

nagyv

Kémia

Baglyas Márton

Baglyas Márton vagyok, 2016 nyara óta Kémia BSc szakos hallgató az ELTE-n. Az Eötvös József Collegium Biológia–Kémia Műhelyébe 2016 augusztusában nyertem felvételt bentlakó státusszal. A kémia már általános iskolai tanulmányaim során is közel állt hozzám. Mind ekkor, mind középiskolás éveim alatt számos tanulmányi versenyen vettem részt, és több alkalommal is szép sikereket értem el. Legfőbb érdeklődési területeim közé a szerves és az analitikai kémia, illetve a gyógyszerészet tartozik. Szabadidőmben szívesen olvasok, elsősorban krimiregényeket, emellett kikapcsolódásként örömmel teniszezem, asztaliteniszezem.

baglyasm

Barabás Gergő

Barabás Gergő vagyok, osztatlan angol-kémia tanárszakos hallgató, így velem elsősorban a kémiások találkozhatnak. Korábban én is voltam táborozó az Eötvös Természettudományos Táborban, így van tapasztalatom arról, hogy milyen a tábor táborozóként. Szabadidőmben szeretek olvasni, filmezni-sorozatozni, és szívesen fényképezek.

barabasg

Csorba Benjámin

Csorba Benjámin vagyok, az ELTE kémia alapszakos hallgatója, az Eötvös Collegium tagja. Jelenleg az MTA-n egy kvantumkémiai kutatásban veszek részt. Először két éve voltam a Táborban, akkor még táborozóként, szervezőként pedig idén csatlakoztam. A középiskolai tehetséggondozást rendkívül fontosnak tartom, jelenleg is a KöMaL és a KöKéL több pontversenyének javítója vagyok.

csorbab

Hudáky Márton

Hudáky Márton vagyok, első éves alapszakos vegyész hallgató. Sok táborban vettem már részt, szervezőként a tavalyi TermTudTábor volt az első. Várom a következőt nagyon!

hudakym

Pusztai Árpád

Pusztai Árpád vagyok, elsőéves kémia BSc-s hallgató a ELTE-n és az Eötvös Collegium tagja. Az érdeklődési köröm a természettudományokon belül elégé széles körökben mozog, de jelenleg a homogén folyadékok molekuláris szerkezetével foglalkozom. Először veszek részt a tábor szervezésében.

pusztaia

Sályi Gergő

Sályi Gergő vagyok, kémia alapszakos hallgató. 2014 óta vagyok az Eötvös Collegium tagja, és veszek részt a Tábor szervezésében. Legfőbb érdeklődési területem a szerves kémia, jelenleg szintetikus reakciók fejlesztésével foglalkozom. Videó

salyig

Samu Viktor

Samu Viktor, másodéves vegyész mesterszakos hallgató vagyok, 2012 óta az Eötvös Collegium tagja. Idén már negyedik éve veszek részt aktívan a Tábor szervezésében.

samuv

Szemes András

Szemes András vagyok, másodéves a kémia BSc képzésen. Leginkább a szerves kémia preparatív oldala érdekel, egyetemi követelményeken kívül egy kutatócsoportban foglalkozom ezzel. Másodjára veszek részt a szervezői munkában, remélem, sokaknak érdekes programokat tudunk majd nyújtani.

szemesa

Térmeg Anita

termega

Matematika

Bereczki Zoltán

bereczkiz

Keliger Dániel

keligerd

Nagy Gergely

Másodéves alkalmazott matematikus hallgató vagyok az ELTE-n. A matematika szinte minden területe érdekel. 2015 óta vagyok az Eötvös Collegium tagja, a tábor szervezésében most veszek részt először.

nagyg

Nagy Kartal

nagyk

Pintér Richárd

Pintér Richárd vagyok, az ELTE harmadéves osztatlan matematika- és fizikatanár szakos hallgatója. A Természettudományos táborba (és az egyetemre) jövetelem előtt már számos táborban vettem részt illetve szerveztem különböző programokat, így elmondhatom, hogy nagy tapasztalatom van azzal kapcsolatban, hogy egy gyermeket milyen elfoglaltságok kötnek le a leginkább – még akkor is így van ez, hogy ha jelenleg egy kifejezetten más érdeklődési körű tanulói csoportról van szó. Nyilvánvalóan itt előnyben kell részesíteni a szellemi kikapcsolódást a tisztán fizikaival szemben, és bár utóbbira is fordítunk figyelmet és időt a táborban, az általam szervezett társasjátékestnek és akadályversenynek is óriási sikere szokott lenni. Tovább

pinterr

Pitlik László

Pitlik Laci vagyok, kémia–matematika tanárszakos hallgató, ötödik éve az Eötvös Collegium tagja. A Táborban a matematika szekcióban leszek szervező. A tanítás mellett főleg hasonlóságelemzéssel és tananyagfejlesztéssel foglalkozok legszívesebben, a kémián belül pedig a szerves és az analitika fogott meg először (még amikor kémia szakos voltam). Ha esetleg érdekel (egy kicsit) a tanárképzés, és el tudnád képzelni, hogy Te is tanár legyél valamikor, keress meg nyugodtan – bízom benne, hogy tudok hasznosat és talán érdekeset is mesélni.

pitlikl

Schefler Gergő

Elsőéves matematika hallgató vagyok, Szatmárnémetiből, Erdélyből származom. Középiskolában sok versenyen vettem részt, kedvenc témaköreim az algebra és a geometria, de a fizikához kötődő feladatokat is szeretem. Alapvetően kíváncsi természetû vagyok, de ha megfelelő a téma, bele tudom élni magam a magyarázásba is. A célom, hogy a lehető legtöbb mindent megtudjak a világról.

scheflerg


Partnerek Támogatók

Eötvös József Collegium ELTE ELTE Kutatóegyetem MTA Wigner Fizikai Kutatóközpont Morgan Stanley
E.ON Hungária Richter Gedeon OTP Bank NKA