Jelentkezés

Kedves Természettudós Barátunk! Ha már tudod, hogy jelentkezni fogsz a Táborba, kérjük, töltsd ki az űrlapot mielőbb! Így előre tudnánk becsülni a jelentkezők számát. Megoldásodat nem kötelező a jelentkezési űrlappal együtt elküldened, erre utólagosan is van lehetőség a határidőig. (Ehhez mentsd majd le a regisztráció után közvetlenül megjelenő a profiloldalad URL-jét!) Köszönjük együttműködésedet!

A jelentkezés és a feladatmegoldás feltöltésének határideje: 2019. június 18.

A táborba való jelentkezéshez egy esszé-, számítási, programozási vagy vegyes típusú feladatra kérünk megoldást. A választható feladatok és részletes információk itt érhetőek el: FELADATOK (2019)

Kérünk, azon szekció feladatai közül válassz, amelyikbe jelentkezni szeretnél. A beérkezett esszéket az Eötvös Collegium természettudományos műhelyei bírálják el. Esetleges túljelentkezés esetén a beküldött megoldások minősége alapján válogatunk.

Minden szekcióban a legjobb pályamű szerzőjének részvételi díját elengedjük!

Adatvédelmi tájékoztatás: adataidat kizárólag a tábor szervezéséhez használjuk fel, bizalmasan kezeljük, tovább nem adjuk, és legkésőbb 2019. szeptemberig tároljuk.

Bármilyen kérdés esetén fordulj hozzánk bizalommal a termtudtabor@eotvos.elte.hu e-mail-címen!

Jelentkezési adatok

Esszék

Az esszé feltöltése regisztrációkor nem kötelező, amennyiben az esszédet később szeretnéd feltölteni, vagy módosí­tani szeretnéd, azt legkésőbb 2019. június 18-ig megteheted a regisztrációval létrejövő profiloldaladon.

A maximális feltölthető fájlméret 20MiB. Az esszét .pdf vagy .zip formátumban kérjük feltölteni. Amennyiben több fájlt szeretnél feltölteni, azt egy csomagolt .zip állomány formájában teheted meg.

Továbbtanulási kérdőí­v
Támogató partnerek

Eötvös József Collegium ELTE ELTE TTK ELTE IK MTA Wigner Fizikai Kutatóközpont
Emberi Erőforrások Minisztériuma Nemzeti Tehetség Program Richter Gedeon NKA Morgan Stanley